Packar för dalsland

Hallå! :) 


Håller på att packa för I'm going to dalsland! That's nice! Skulle höra man Amända i fall hon ville Joina men får inte tag på henne och hon rider ju idag så jag vet inte :/ detta kanske är sista gången vi åker dit och verkligen aa myser,    tänkte på att vet inte hur långt pappa har kvar av semestern aaoo :/ Men i alla fall ska dit idag :D Jag har hamnat i en viss grej... Jag typ älskar Diseny prinsessor. I Baggebol då så brukar vi typ måla på kvällarna på kvällarna eller något så hittade jag min gammla disney prinsessbok som jag målar i typ hela tiden! Jag vill inte måla i mina gamla pluto,Hästar och djur böcker neeej disney ska det vara särskilt Ariel belle och askungen :D 
Så har precis laddat ner askungen 1 och 3 :) 
Det bästa med att vara där är att det inte finns något internet på min data! Jag vet det är konstigt, Men när jag är där vill jag vara där inte ha datan eller internet i alla fall, Blir mest socialt så :) 
Nothanael och Malva hade gegabad sist hahaha efter det hade regnat så va det en lerpöl som dom började stampa i och sedan bada i haha det va lite kul :) 
 
 

Har en ny braaa låått on my brain som ni borde lyssna på när jag är borta 
 
 
 

Good time

Vet att ni säkert hört denna låten, Justin skrev om den på sin twitter för ett tag sen men i alla fall jag tycker den är ganska nice! Orkar verkligen inte lyssna mer på call me maybe! 


skara sommarland

Tjo!
Va på skarasommarland igår! Kan ju säga att det va rekord dagen med besökare..... 14 000 människor gick in i parken! Början va riktigt seg, det va köer på motovägen upp på bron in på vägen sen in på parkeringen! Men sen så aa gick det :)
De hade två nya grejer, spinner och Redoe! Har lätt en ny favorit där och det är rodeo! Det är stora kossor som man siter i som snurrar runt och runt och runt, det va riktigt kul :) Badade inte så mycket där eftersom man fick stå över en halv timme i kö för att åka simringarna! men aa våg poolen va det bara hoppa i bara det att de va massa kroppar över allt!
Wohooo säger jag bara till de flesta killarna där! Ni skulle sett deras mag muskler :')
Jag åkte aldrig go kartarna :((( Okej antagligen så kommer ni skratta nu (Amanda) men jag va för kort :'( haha för till spinner saken som inte ens va så rolig skulle man vara 1,40 men dom mäter helt konstigt för deras stav va typ egentligen 1,50... så den gick upp till mina öron! Och man skulle vara 1,60 för gokartarna! och ingen ide att ställa sig i kön och sen inte få åka!.. Jaa det va ju... segt...!


det blir kanske dalsland idag! Men ingen aning i fall amanda skulle med :) men aa det märker vi när hon svarar :)
 
 
 

Sjukt...

Ni har säkert redan fått reda på detta men tänkte skriva det ändå! Jag själv tycker det är hemskt! Sjukt!!
Det kommer handla om den nya bartman filmen!

När den nya Bartman filmen hade bio premiär i USA! Kom en joker in i bio salongen med shotgun/pistol/gevär?. Folk trodde det va ett skämt och jag förstår dom det hade jag med gjort! Men det hade varit någon galen man som antagligen måste varit ett stort fan av Jokern att han målade ansiktet vitt och allt så att han helt enkelt så ut som han, Människorna trodde det va ett nummer som hörde till eftersom det va biopremiär men han sköt ner flera människor! Flera dog och många blev skadade, Mer en 6000 skott sköts den stunden! Han nekar det han har gjort!
Men "Batman killen" Han som spelar batman kom till sjukhuset och visade sin medkänsla

 

enjoy your girlfriend? Huh

HAHAHAH!!!! Jag va ju på nossebro marknad idag med några familje medlemer, så ska Joel titta på en tröja samtidigt som han han pratar med mig! Så kommer han som säljer den då och vissar han till spegeln! Så joel bara släpper sin väska och mamma ba men där kan han ju inte lägga den, folk kan ju ta den!
Så jag tar ju upp väskan och bär den! Sen så tydligen den killen då (pratade engelska) ba - It's that your girlfriend! Nooo she's my sister! så började han skratta och säger okaaay jätte retsamt!
Sen så köper joel två tröjor så säger killen till joel när han kommer mot mig! Enjoy your girlfriend! hahaha det va lite mysko!

I alla fall jag körde idag! Det gick faktist riktigt bra! Jag tar det värligt försiktig när jag kör och vet att någon aa bedömer det! Så jag va ganska lung och försiktig! Och lärarn ba du är en försiktig tjej, det är bra.. Så sa han att jag va klar med mina körningar och bara har provet kvar! sen så får jag reda på att det va de som dom tittade i fall jag kunde köra på! Och jag trodde bara det va övningskör men neej :P Så bara provet kvar ;) igår va det exakt en mmånad kvar tills jag fyller 15 så jag får snart göra mitt prov :D

Morph here i come
 
 
I morgon blir det troligen SKARA SOMMARLAND!!!! 
har inte varit där på typ två år, så det ska bli nice :D

 
 
 
JAG VILL ÅKA.... De svarta simringarna, Go kart! Tranan! guldgruvan eller va de heter( eller enligt min familj svarta tåget) 


 
Min bror på sin 25 års dag fick en riktigt nice födeledag av Malin!!! 
Han fick typ ett present kort så att han kommer få köra en Ferrari under en viss mil då men en ferrari kommer 100 meter på 6-7 sekunder tror jag det va! Såå aa ja blev lite avensjuk! Och han blev ju skiiiittt glad, jag tyckte han är värd den presenten :))
Nu blidde det ett långt inlägg hoho

kört moppe

Tjooohoooo!

Det va något hemskt roligt att köra! Shit va,, Jag trodde jag skulle dö i alla rondeller och i kurvorna, men neej det gjorde jag inte! Riktigt stolt! det va en sak jag gjorde fel det va att jag tog ner vänster foten i stället för höger foten och jag viste inte ens att det skulle vara speciella fötter vid körningen! Tydligen va det för att i fall jag skulle tappa balansen skulle jag ramla ut i i trafiken därför ska man stå på höger!
Det va en kille som körde mot enkelriktad gata så jag blev ju jätte nervös så läraren körde förbi och stannade killen och sa att det va enkelriktad gata + att han inte hade hjälmen riktigt! Då svarar killen  nää jag måste köra så här... och läraren ba neeej det måste du inte jag jobbar med trafik och kan ge dig böter, haha in his face ;)
Ska köra i morgon igen LÄNGTAR :D

Har passat lilla bobby också! Det va mysigt
 

08:22 am - 20:22 2010-2012

Förlååååtttt!!! Jag han inte blogga om det i går eftersom jag va hos min bror hela dagen! men i alla fall!!!

Igår hade världens bästa band två års jubileum eller hur jag ska kalla det, I deras tid 08:22 am i svenkt tid 20:22 så grymt stolt över våra små pojkar! Från Torn till what makes you beautiful från wmyb till alla deras helt awesome låtar! Längtar till sebtember då deras nya album kommer ut, och de säger att de kommer skilja sig ganska mycket från de andra!
 
Jag ska snart till bosses för att köra! Amada säger att det inte va svårt! Pyttsan säger jag då, så säger hon för att jag inte ska dö! Jag hittar inte ens i kungälv!!!!! 
Stackars lilllllllaaaaaa mmmmiiiiigggg :// Sen ska jag till malin och passa hennes pojkvän till hund :) Sen efter det kanske jag skulle va med A-Amanda wohoa A-Amanda ;)

rubrik


Hitta min lilla systers kanal på youtube å sog jag hennes videoklipp! 
Tyckte det va väldigt bra så jag tänkte lägga upp det här! :) 




Min gryma bror fyller år idag!  Grattis till han :D

home sweet home

Tjo! Är hemma från Dalsland! det är verkligen mysigt att vara där men efter ett tag blir det... aa lite tråkigare! Kanske ska dit någon gång nästa vecka och då ska hade jag tänkt höra med Amanda i fall hon ville följa med, jag svär det finns faktist söta bönder också ;) Jag är ju såååå grym som får en festing några milimeter under ögat! Och det läskiga va att jag hade inget där under dagen men sen åkte vi och handlade i trollhätan och när vi kommit hem så kliar det så in i bomben så sitter jag och malin i soffan och jag fortsätter klia mig tills hela ena ögat är smink fritt och jag ba malin jag har en festing i ögot hon ba neeej? sen gick jag in i badrummet och titta i spegeln och ser en svart sak som inte losnar jag ba mamma... är det en festing :((( och båda blev choclade sedan dog i skratt :/
Har köpt lite grejer! Eller aa mamma köpte dom till mig utan att jag viste det men de va really nice :)
Har kört moppe, kan inte förklara med ord hur awesome det är :D
Min underbara bror Joakim fyller år i morgon, Han blir 25! pst stolt lilla syster :')

Sen så är jag halft glad och halft deppig.. Såg världens sötaste bild på världens sötaste kille! Så va jag tvungen att läsa igenom kommentarerna! En tjej ba du är helvetes snygg eller något han ba neej du är helvetes snygg! Jag ba jahopp, det va ju...kul?
aja sak samma :)

dalsland

Tjena världen, är ju i Dalsland just nu så har ju inte kunnat blogga. Sen slog det mig, jag kan ju låna mammas mobil så jag gör det... Egentligen vilket jag gör hela tiden ;) har köpt nya hörlurar, de är faktist bra för det priset :D fick ju låna joels iPhone hörlurar men så dom hördes ur väääldigt mycket det ha därför han köpte nya ;) jag har varit skkkkiiittt elak i natt men jag ha tvungen, jag låg och sov helt lonly i husvagnen så kommer det värsta flugstaden och anfaller mig så jag tar ligger och skriker helt weird mammma ta bort dom. Så jag tog ett film företal och slog en så funkade det inte så jag springer ur klockan 4 på natten och letar efter en flug smällare och tog över stället :P

Pizza


Har varit iväg med mamma pappa joel och malva idag :P 
Köpte inget direkt, sparar mina pengar nu ett tag efter alla konfirmation saker. Det blev dyrt för min plånbok :P 
Så sparar pengarna till bensin.. kan ju inte åka utan bensin heller, sen är det försäkring och lite sånt till min moppe! 
Och jag betalar ju allt själv :/ Moppen fick jag ju rea på så det blev 5500, hjälm 400 sen moppe kursen 2700, sen blir det ju pengar till upp körningen och det men de kommer nog mamma betala :) De kommer nog betala mer men just nu känner ag mig fattig :/ 

Har ätit pizza två dagar i rad nu ops! Det kommer bli en tredje! I går åt vi sån pizza ni vet från typ Lidl,Ica eller någon annan mat affär sen i dag köpte vi pizza från damile! Kan inte fatta att det blev 514 kr och det va inte ens pizza till alla! Joel ville inte ha sen va ju inte mina andra syskon hemma eftersom de har eget! 
Så det blir att äta mina rester från pizzan idag :D

Tycker dessa videorna är så grymt AWESOME!!


 
Ska kanske ta in det lilla pianot i mitt rum och böra spela nya låtar igen.. Jag kan spela piano men är ganska trött på alla låtar jag kan... t.ex without you, river flows in you, titanic, everytime we tuch, what makes you beautiful, baby, Who says och så vidare :P

köpt moppe hjälm

Tjoo!

Har köpt moppe hjälm idag :)
Den va riktigt nice dock va den hel svart men svart matchar allt så aja :D Har sista moppe teorin i morgon ( I think)
Sen på måndag blir det nog till Dalsland :D

Tror det är denna :D fast den är snyggare i verkligheten :)

moppe teori

Heej! Amanda kom hit i söndags och sov över tills i går :) det va riktigt nice!
Vi såg skatt kammar planeten! typ skratta hela tiden! DELBERT!
Ha en trevlig dag.... Ni rullar vi!.. haha
Vi spelade GTA San andreas, vi skulle få så många poliser efter oss som möjligt!  det gick la så där kan man väll säga.
Vi har moppe teori idag, tjohooo! två timmar




En sak jag stör mig på, Hur fasen kan man kalla sig directrioner i fall man inte gillar alla i bandet?
Asså åhhh,, Liam är ju bara bäst som tar tag i Niall! Niall är ju för sjuttan lika stor del i bandet som de andra!
 
 
 
 

ny blogg

Heeeeeej!


Amanda kanske ska komma hit idag :D Och vi ska för bövelen se skatt kammar planeten har jag bestämt!
Känner att jag suger på att blogga på denna bloggen..
Har skaffat en till blogg, där jag skriver en FF om one direction :P
www.gottabeyouuu.blogg.se


Åhh jag hade kramat Niall jätte hårt och jätte länge ♥

Eye tunes :)


Hahahah EYE tunes ! (Itunes) 
I början av denna videon så hajar ni:) 





Hitta så söta fan videosar om One direction :') Tänkte att jag skulle vara så snäll att visa dom här! 

Larry Stylinson power



Niam! 




Zarry!


Justin

Tror dom flesta redan vet att Justin Bieber ska ha konsert i Stockholm 22-23 april nästa år!
Biljettena tog slut SKIIITT FORT, Det släpptes i går och tog slut i går, Vissa säger att till första dagen tog biljetterna slut på 41 minuter men aa jag vet inte, vet bara att de tog slut SKIT FORT! Jag ville ju gå på hans konsert, men nää inte det :( Det får bli någon gammal hedrlig svenk artist istället! Kapten röd(y) Kommer ju missa One direction också! De kommer ju till stockholm den 17 juli! Men dock ska de bara jobba på sitt album! Åhh jag vill vara i stockholm då! Jag vet ju addresen till studion och allt men nää! sen så har dom jo eu turne nästa år! Men det är inte säkert att de ska till sverige då :/
Åhhh, näää :( Vill ju se båda men får inte se någon!
Jo men kul att de ända artisterna jag har sätt är svenskar.. Kapten röd, Swedish elephant, Robert wells och sen tre fotbolls spelare jag inte ens vet vilka det är! :/ Sen har jag faktist sett Ullared Morgon :D haha  och ola conny om boris men dom är ju inte kända på det viset! Nä fy sjutton! Mitt liv är en katasrof..

 

Jag saknar dig

Fy bubblan, Såg filmen " Jag saknar dig" Jag skojar inte nu, det va så sjukt sorglig va!.. Får berätta mer om den i morgon är ganska trött nu. Klockan är 03:11  och man ser redan att solen är på väg upp vid skogsänden ;) 

Blev lite kär i denna låten efter filmen.. 
Och han killen som sjunger, är jätte söt i filmen  Låten är lite annurlunda i filmen tror jag? Tycker den lät bättre i filmen med fiol och grejer :) ! Men skulle leta efter en hyffsad bild på han och då gick det inte för då hade han inte den stilen som i filmen ;) 


 
 

Utkast: Jul. 02, 2012

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines
Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?


Har haft manöverkörning idag! Gick faktist riktigt bra :)
Längtar tills jag får köra mer mopped! Älskar att köra

,

RSS 2.0