Starstruck

Tjobro!

Har precis tittat på Starsrtruck, Den va faktist väldigt bra :) Sterling Knight är riktigt söt! Och speciellt när han ler! Mycket söt disney film! :) Skulle ta min andra spruta idag men vaccinet va slut när vi kom dit så får boka nu tid:/ 
Har engelska prov i morgon med typ 30 oregelbundna verb! kommer faila totalt ... Jahopp ;) 
Måste lägga mig tidigt idag eftersom jag varit helt död i några dagar nu.. -.-' 
Våran lärare säger hela tiden tjena barn så idag kände jag för att svara på mitt sätt så jag ba Tjena pappa :) 
haha han skrattar för roligt asså ! 


Kinopoisk.ru-starstruck-1403246_large

veckans blogg

Vill du va med i veckans blogg? Kommentera då detta inlägget! 
Jag drar tre vinnare på Söndag! Lycka till

Amanda då :D

Tjoobroo!

Har inte bloggat på ett tag I know.. Men har inte orkat när det är sånt fint väder och lite annat! I alla fall Amanda kom hem till mig idag och skulle köra min moped! Lite lustig är hon allt va, Hon bromsa samtidigt som hon höll ner 
gasen! För söt är hon! Det va lite kul på tyskan så satt jag och Amanda och grejade med papprerna medans lärarn hade sånt där betyg snack! Så satt vi där och måla i saker för man skulle göra det och vi satt och typ hmm ska vi ta den eller den färgen? Vi tar den! och det vi inte tänkte på att de andra i klassen titta ju på film! Sen så började hela pennlådan knasa till sig så vi fick ta ut massa pennaor och slå ner saken i mitten! Sen så efter så kom jag på att de andra såg ju film och vi väsnades ganska mycket... som vanligt! Så jag säger till Amanda jag tror vi störde do ganska mycket när de såg på film! hon ba... Såg dom på film? Aha det märkte inte jag... haha så sööt!

Den lilla smurfen hade typ sina fötter vid mig så det blev skit varmt så säger amanda gud va varmt det är eller något och jag säger bara helt otänkande... Perkelle vilken bastu! Och Amanda den ekorren typ la sig halft ner och skratta!

Dagens bild

Scary

Tjobro!

har haft en lite läskig dag idag! :S Min granne gic runt och snoka på våran tomt! och gick in i garaget och sånt!  
Det började med mamma och hon bråka sen åkte mamma och pappa och handlade så då var det bara jag min lilla syster och bobby hemma! Så cycklade hon förbi , och det va ju inget märkt värdigt! så skulle maria gå till garaget och hämta en sladd till basen för vi hade hämtat ut datan och lite högtalare! Så ser hon den läskiga grannen på våran baksida! så springer hon till mig maria så går jag och tittar så hade hon sprungit iväg! sen hände massa så gick jag och maria runt huset ett varsitt håll så börjar Bobby skälla! så springer Maria dit och allt hon ser en galen tant rusa ut i buskarna :S Det va läskigt när man alltid varit rädd för henne och att hon sedan går och rotar i våra ägodelar som garage och förråd när det är bara jag och min lilla syster hemma och en hund! Okej jag erkänner...... jag gick runt med en hammare.... -.-'

I alla fall så passa vi Bobby idag så kom Malin hir förut en skulle hämta han men hon fick åka nu för hon skulle upp om 6 timmar! men hon skulle köra min moppe.. Haha det roliga är att hon hade på plinkisen när hon körde runt i cirklar :') Nää hon är för söt va! 
Och min farmor och farfar såg den i morse! Dom ba WOOOWWW! Va fiiiinnnn! för söta
Tycker denna cover är vädig bra!
Saknar dessa två söta vännerna ♥

LOVE

I miss the sound of your voice
And I miss the rush of your skin
And I miss the still of the silence
As you breathe out and I breathe in

If I could walk on water
If I could tell you what's next
Make you believe
Make you forget

So come on, get higher, loosen my lips
Faith and desire in the swing of your hips
Just pull me down hard
And drown me in love


:)

Grym låt Amanda visade mig förra veckan :D 
She have good taste

Hemma från skolan

Tjobrooo!

Är hemma från skolan idag :/ hade ont i huvudet och halsen!.. tror jag kommer vara hemma i morgon också. Men kommer igen på måndag :) Jag tycker det är skit tråkigt att vara hemma och va sjuk! så jag gick ut och klippte gräset! hade så bubblans tråkigt! ville inte sitta inne och se film i detta vädret.



Dagens bild + låt

Moppen

Tjobro!

Har haft en väldig dålig uppdatering tyvärr men har varit så uppspelt med moppen hehe! Körde runt den på gräsmattan igår åhh fy bubblans va jag längtar tills jag får ta mitt moppekort! Vaxade den och sånt igår! Emelie kom på grymaste namnet till den tror det va Kovalski eller någon haha tydligen va det från en pingvin från madagaskar! Den tjejen är allt för go hon..Min storebror va ute och åkte på moppen och kommer tillbaka och säger "det va det roligaste jag gjort på länge, vill också ha moppe igen" Vi hade Engeslaka prov idag! ett gamalt nationelt prov, Som vi fick testa det va läsförståelse shit my god säger jag bara måste nog börja öva lite mer på engelskan i fall jag hade tänkt att klara de! Vet inte om det är så nu men tror jag håller på allt bli sjuk :( Inte bra...
Systrarna blev hel kära i den :P

ska hämta moppen

Tjobro!

Åhh helt underbart väder idag igen :) Ska hämta min moppe idag!!!!! :D När pappasen kommer hem så ska vi bara äta lite sedan åker vi tror jag :)
Vi hade idrotts profil idag, Vi paddlade kanot! Grymt härligt va det.. Vi hade kanot stafett till för att öva till ale lyckan shit säger jag ba, jag fick sitta bak och styra medans jag hade en liten 7 som satt och klaga att jag paddlade på fel sida fast det va rätt! Sen så skulle alla bada så jag gick i upp till knäna ungefär för att jag inte hade med mig extra grejer så skvätte jag vatten på daniel eftersom han hade badshorts och allt då vänder han sig och och skvätter halva atlanten på mig! där sår jag med vita mjukusbyxor och svart linne och ser helt chokad ut! så jag fick ta mig på jeans och en tröja på det! Joo men rätt gött ändå va? :)

Degens bild

goo rektor man har ;)

Tjobro !

Shit va varmt det är ute! 29 grader står det på termometern! Grymt härligt dock svättas jag som en gris haha! ska snart ut igen och mysa.. :D
Har So prov i morgon kan väl säga att jag vet att byarna sprängdes haha aa sen typ inget mer ;)
Ska snart iväg till banken och hämta ut pengar till min Moppe jag ska hämta i morgon! Helt över lycklig..
Yeah vi ska padla kanot i morgon på idrottsprofilen.. Så grymt awesome. Sedan ska vi spela fotboll och jag är ju verkligen grym på det och så va ;) Vi hade tyska idag och lärarn va på kurs så vi hade våran kära rektor som visade film hela lektionen och tyckte den va jätte rolig och satt i soffan och skratta.. Vi såg ett avsnitt sen ville ha se ett till sen han ba nu hinner vi inte mer :´/ hur mycket ni än vill! haha alla ba jaa du invald. Haha för go rektor han fråga varför jag va trött så svara jag för jag har tänkt! Så ropar ingvald över korridåren Martina är trött! Hon har tänkt! haha hel goo. 
 




Dagens bild

Tumblr_lud2bn5rra1qipsc5o1_500_large

Riktig nice helg

Tjo söta ni!

Åkte till Nathalie igår! det va väldigt mysigt..det va jag Amanda Nathalie och Julia. Så Julia gjorde Waternails på mig hur coolt som helt! Sen så körde vi en lek där man skulle ha en ögon bindel och sminka en annan person! Så Amanda började sminka Julia sen sminkade jag Amanda sen sminkade Nathalie mig och Julia sminkade Nathalie! hahah det va väldigt kul kan jag säga! Jag hade ögon skugga i ögonbrynen läpstift på hakan och undernäsan! glitter
på kinderna och jag hade till och med grön ögonskugga i håret! haha det va kul..
Sen va jag på kalas hos min kusin idag, Jesper har fyllt 14 år :) 

Jag börjar bli osäker ifall jag valde den bästa bilden till svenskan! Har ju redan skickat in den men aa kanske kan skriva och byta bild eller något!
Jag skicka in den här bilden, Och då ser man ju ändå allt, Både tröjan kudden och gittaren :)
Men sen tyckte jag även om dessa 3


Tyckte ni jag tog rätt bild och skickade in? :)

Bild till svenskan

Tjobro alla mina toksöta läsare!

Jag och Amanda gick bort till ängen i närheten och tog dröm bilden till svenskan! Äntligen är den klar ! Men eftersom det höll på att börja regna så jag tänkte att Malin kanske inte hinner osv :) 
Men ni är den tagen! fick ändra lite i bilden så det fick inte bli någon med Bobby! :/ Men jag hade på mig en USA tröja sen höll jag min svarta gittar och en England kudde i handen :) 
Amanda sitter och spelar Super Smashbros Brawl :) Hon är tok grym! Fina hon..
Vi ska brumma iväg till Nathalie sedan! Eller nätlight som jag kallar henne! Mysigt
Amanda på vägen till ängen
Vi tog ganska många bilder så vet inte riktigt vilken jag ska ta :)

Lego House

tjoho alla Tinas läsare Amanda här och gäst bloggar lite .. hehe tina sitter och sjunger medans hon spelar tv spel . Jag kom hit igår och sov över sen senare typ ikväll ska vi till Nathalie och sova där så kanske Julia och Ida kommer kanske fler men jag vet inte vi ska ha lite tjej kväll :D

Dagens bloggar blev..

http://anneliih.blogg.se/
http://tjejenida.blogg.se/
http://fannysenneby.blogg.se/

Dagens blogg.

.

Panik

Tjobro!

Hoppas syster kommer idag.. Det måste hon! För jag behöver hennes hjälp! 
Vi ska ju ta en bild till svenskan där man ska ta kort på en bild på ens dröm! Och jag hade tänkt ha USA flaggan i bakrunden och ha mig sittande med Bobby framför! Vilket menas att jag vill flytta eller resa till USA och Bobby menas att jag vill ha djur i mitt liv! Men vet inte vad jag ska göra nu! Emelie skulle ha hjälpt mig men aa vet inte nu i fall vi hinner.. Emelie hade USA filten också så har inte en blakaste aning hur jag ska göra nu! Får typ ta min USA tröja och ha Bobby med mig eller något och be Malin ta kort!  :) Har lite panik nu.... Alla andra har ju redan tagit sina bilder! Och i morgon vet jag inte om jag hinner för då ska jag till bästaste Nathalie! Åhh på mig,, Bilden måste vara inskickat senast söndag då karolina ska ha skickat iväg dom på framkallning! 

lärt mig spela

Har lärt mig spela denna på gittar från filmen The vow :D

Min moppe

Tjoo!!


Vet ni vad?... På tisdag ska jag.. Åka och hämta min moppe :D 
Fick köpa den röda, Har redan bestämmt va den ska hete,, om det är en tjej har jag hitils tre olika alternativ!
Epona (haha som links häst) Ella eller Hannafelicia ( från mina två bästa vänner ) 
yeah! Ska hämta ut pengar på måndag that's nice.. 

Jag och tilda va i Älvängen lite förut och köpte toapapper haha nää det va inte därför!
Hon ville att jag skulle åka med för hon hade tråkigt så hon köpte hår färg! Så nu har hon samma färg som jag i sitt hår! så jag tog färgen som blev kvar och färgade utväxten! Sen så är hon så bubblans söt och köpte en Julia tidning till mig eftersom jag såg att det va Harry Styles med i den så då köpte den sötingen den till mig :)

Klänningar

Helluu!!

Sitter och tittar på klänningar! Har hittat en så tänkte fråga er vad ni tycker om den och vilken färg jag ska ta osv! :) I sånna fall är det till skoavslutningen som inte är så långt kvar!
Men det är inte bestämmt att jag ska ha denna! Hitta ju bara en nu som jag tyckte om men kommer titta fler :) 


Förra årets Sommar outfit såg ut så här.. 
De va min broders student samma dag också så hade på mig den där också :) 
Lite tråkigt att ha den klänningen igen detta året

Ed Sheeran är Awesome!

Awesome låtar med Ed Sheeran! :D 
Han är hel totalt grym



Dagens bild

The vow/älska mig igen

Tjoooo!

Skulle skriva om filmen igår men så funkade inte internet tyvärr! 
Men den va jätte bra och hur söt som helst! Som man kan se i Trailen så är de med i 
en bilolycka och Paige hade precis tagit av sig sitt bälte för att kyssa Leo! då en bil kör in i bilen
bakifrån och bilen de sitter i åker rakt in i en stålpe och paige åker rakt ut genom fönstret och ligger på bilen utanför fönstret. Hon lyckades tappa flera år av sitt liv och känner inte igen sin man! Han försöker med massa olika saker för att få hon att älska honom igen men det blir inte alltid som han tänkt sig. Jag rekomenderar den för många som gillar romatiska komedier, flera gånger jag satt och skratta faktist :D


På engelska heter filmen " The vow "
I betyg får den.. 4 hjärtan av 5 vilket jag tycker är bra :)
The-vow_large
Vow_dom_intheater_1sheet_lyrd_large
Tumblr_m0efcwymcm1qc9ix6o1_500_large_large
Tumblr_m3bgvxzwmt1qcb58yo1_r1_500_large
Tumblr_m3ii1plimy1qmdlvho1_500_large
Tumblr_m3d57jv4nj1qcb58yo1_500_large

Dagens bild

182333_3123077760661_1376109764_32252093_350670676_n_large

Ser du inte?

Tjobro!

Förstår mig inte på Emelie! Hon säger att hon att hon inte är fin och ingen tycker om henne osv!
Men hon ser ju inte att de är TRE killar jag vet i alla fall som tycker om henne! Och hon vet bara om EN..
Men hon ser ute hur fin hon är!!.. :( 
Bästis snälla ser du inte vad det jag är jag försöker förklara? 
Dina ögon, Ditt leende, Ditt hår, Din röst, Din krop, Din personlighet, Hela du!!! 
Hade jätte gärna velat se ut som dig, och va som dig! men nu gör jag inte det, och det är jag väldigt ledsen för! 
I alla fall Love you polarn ♥

Älska mig igen på Bio i morgon :)

Tjohooo! 

Ska på bio i morgon! :DDD
Vi skulle välja mellan Älska mig igen och The lucky one! Jag och tilda valde Älska mig igen med Channing tatum! Självklart ville jag också se The lucky one med Zac efron! Mamma sa att de va de bästa filmerna som skulle passa oss så vi valde någon av dom :)


The lycky one
Älska mig igen :)

Drog och alkohol snack

Tjosis ! 

Har nyss kommit hem från drog saken! Det va faktist väldigt bra att han pratade om det! Han började knarka som 12 åring och han berätta massa hemska och dåliga minnen han hade ifrån det! Han hade förlorat 16 vänner! Och han berätta att han va mobbad som liten osv!  Det va ganska sorgligt att höra men det är ju bra att man får höra sanningen av sånt här! Han va hel skön den snubben! Hel go faktist..
Jag och Min goa vän Amanda satt och tyckte synd om oss själva efteråt för att ingen ville komma och hämta oss! haha så vi gick och sa att vi önksa att vi hade Emelies familj som alltid är där och hämtar osv! Min pappa hade glömt bort mig typ och Amandas pappa lagade mat ;) Amanda har en sån charm man bara inte kan motstå va.. Va sjutton hade jag varit utan henne! Hon är så grym på att göra min dag!
Yeah Tyska i morgon,, Tror inte ens att lärarn som älskar oss så mycket kommer komma hehe! Hon sa sist till oss tjejer att hon får se om hon kommer på onsdag eller måndag! Fast det måste hon göra om inte Ingvald hittar någon annan lärare, det är typ något ingvald alltid säger " Här på denna skolan ställer vi aldrig in några lektioner utan försöker hitta något som kan ta den och göra det bästa av det " Hoppas vi får han hahah han är så grym på det..



Åhh va det ska regna här, :/ men det fina vädret kommer med tiden! :)



Snart till skolan

Tjobro alla söta!

Har sovmorgon idag så sätter mig ner och skriver lite granna! Vi hade ingen Engelska idag, Eller inte min grupp i alla fall! Vi har blivit indelade i olika grupper och varje tisdag åker en av grupperna dit för att träna på Verb! Min grupp va där förra veckan så det blir sovmorgon nästa vecka också! Nice nice.. 
8.1 ska inte vara med på indrotts profilen idag that's really sad! Det är inte kul att bara vara 7or, 8.2or och 9or! Aja en dag för man klara sig! Vi ska ju va i skolan på kvällen också! Så ska stanna där efter skolan tror jag och sedan gå ner till saken vid himlaskolan halv 5! och sen kommer pappsen och hämtar mig halv 7! Yeah... 
Vi ska typ ha drog och alkohol snack..
Åhh det bara regnar och regnar, Inte kul då ! 
Längtar till sommaren, men vill ändå inte riktigt ha sommarlov! Jag blir typ alvarligt sjuk och behöver verligen komma iväg, I skolan är man med folk hela tiden men sommarloven är liksom typ livet för mig själv! 

Jag tycker det är lite sorgligt men ändå gulligt att se en tjej och en kille hålla handen och pussas osv! 
Men jag vill inte vara själv varje sommar längre, Men det är gulligt för deras skull!
Gammal bild på mig och min otroligt saknade vän♥

För söt :)

Tumblr_m255vv5j4j1r6w7qoo1_500_large

nice låt

Awesome låt! Go screw yourself-Avery (y) Ass nice låt


ingen tyska :)

Tjobro!

Det blev ingen tyska idag :D Haha aa läran är koko! En kille i klassen gick förbi en stol så ramla stolen 
Så hon blev skit sur han ba men jag rörde ju inte ens stolen! Sen gick hon ner och prata med rektorn!
Behöver man ens säga mer ;) 
Yeah har sovmorgon tomorrow till halv 10 :D Typ överlycklig, bfvuhbu åhhh vi ska till baka till skolan i morgon kväll för No lärarn och Rektorn har ordnat något om Alkohol och droger elelr något! Ska tillbaka till skolan halv i fall man inte stannar till dess! 


Bilder fån Weheartit :)
Tumblr_m3yxegw6dh1qfnpo0o1_500_large
Favs-quotes-20077224-500-500_large'
179935_232217743554491_144125909030342_382830_1499342104_n_large
My-favourites-quotes-20076856-500-430_large
Ska börja ha något som heter dagens bild!
Hahahah dagens bild! lol
Ser ni att de är Harry Styles?
Tumblr_m3z5f2vlrh1qjhl8to1_500_large

Söta emelie

Tjobro!

Det va så mysigt idag! Emelie va såååå sööött med kläning och allt! Inte undra på att alla kill ögon hamnar på henne :) Hoppas hon blev glad gör klockan! Nu kan jag söga vad hon fick! Efterso den tjejen är så duktig så lyckades hon ha sönder sin gamla klocka därför köpte jag en ny klocka till henne! Den va vit med glittriga pärlor runt själva tiden och siffrorna 12  3 6 och 9  va lika dana :) Aaa så fick hon ett halsband också! Så i fall hon inte vill ha så får hon byta :) Jag tycker de va söta och hoppas hon också gör det! haha känner mig lite pank nu och får spara till Amandas och Nathalies Konfirmation! 


Det är så bubblana svårt att glömma någon som gav mig så mycket att minnas!

Tumblr_m37jr8pfz71qhmxr7o1_500_large205124957997820498_e5qdnocv_c_large
577438_225129644268370_101647716616564_396552_882579969_n_large
Är asss glad för att One direction är i Sverige! Har glömt att skriva det men de är bäst :D 
Vill till stockholm
392384_242983629141835_117972088309657_471032_141022534_n_large

Emelie :D

Tjobro!

Håller på att göra i ordning mig till Emelies konformation, Hon kommer säkert vara skit söt! Jag kommer i jätte tråkiga kläder :/ gillar inte direkt att ha kläning utan föredrar jeans :D Hoppas hon kommer bli glad för presenterna!
Hon kommer få två, En från mig och en från lille Malva som har vald något sött till henne! 
Måste göra klart mig! Vi hörs senare!
Min fina Emelie på korten!
'

låtar

Tjobro!
Tänkte lägga ut lite bra låtar ja tycker ni ska lyssna på :) Alla är jätte bra, men alla är inte sådär jätte nya, Har inte orkar lägga ut dem innan, Men nu så :D Jag älskar dem i alla fall! 
Ska höra av mig till tjejen med den röda moppen i morgon, för hon kommer hem och jag skulle ringa då och säga i fall jag ville ha moppen! egentligen skulle jag och pappa tittat mer moppar under helgen så jag hade något att jämföra den med, men aa i går sa han att vi skulle ta det i morgon och idag såå aa hittade han på annat som att lagga bil men jag va och köpte emelies present i någon timme sen kom jag hem och då lagade han Malins bil. 
Sen blev det försent och i morgon kan jag inte för då ska jag till Emelie. Aa vet inte vad jag ska göra då :/


Jag tycker det är riktigt gulligt att den låten handlar om hans mamma :') 
Fattar egentligen inte vad det är folk inte tycker om hos honom! Är inte riktigt ett jätte stort fan men
jag tycker han är riktigt talangfull och är grym på att sjunga och riktigt generös! 





Grym Remix :DD

One direction :D

Väldigt suddiga bilder :// 
Men det är Awesome att ha dom på väggarna, Fast jag har mina på Garderoben, Dörren och min hylla :)
Har redan massa saker på väggarna och är inte kul i fall jag ska ta ner posterna någon gång för jag inte orkar ha kvar dom och de är massa hål i väggarna när rummet bara har varit nyrenoverat ett år :)
V

Köpt present till Memelie :)

Tjobro!

Kom hem för några timmar sen, har varit och handlat present med mamma till Emelie som ska konfimera sig imorgon! Hoppas hon blir nöjd, Annars får hon byta :) Kan ite säga vad det är idag eftersom man aldrig vet i fall hon läser bloggen eller inte! Men snart ska jag med min bror och syster till mediamarkt , Bror min ville komma ut lite :) 

Days like this I just want to drive away

One boy is worth more than twenty me. That boy is god damn beautiful!
He's the reason why i still go to school with a smile on. He's the reason why I want back to 
school when I'm at home. He's the reason why the sun light up the world, and the stars comes out! He's the reason why I still believe in my self. I smile just to hear his name.
But, He is even that boy who make me want to scream at the top of my lungs in a room with thousand
people. He make me fall asleep sad just because i know that i can't have him.
Sometimes, my heart fall in to thousand pices, but  I still want him. If he just could see himself, Just for a day, he had see how everyone else sees him, How i see him. Maybe he would understand how much I like him. his blue eyes and his brown hair, his beautiful smile and cute laugh make me fall in love over and over again! Even that we can't be togheter in the end, I'm happy that he were a part of my life even if I wasn't in his. I just wish for once, that I was someone's first choice like the way he's mine. I know, It's insane.. But I really like him and thinking about him.

I will like him forever. But for him It's allready forever


(inte bästa engelskan)

<33

Across the ocean, Across the sea,
Starting to forget the way you look at me now.
Over the ocean and across the sky, 
Starting to forget the wat you look in my eyes.
Fot you I would walk a thousand miles, To be in
your arms holding my heart. 
Oh I, Oh I, I love you. 

Img1494338159_large
Tumblr_m3uvjchpjx1rt5hyjo1_400_large
541066_318870811508273_150737128321643_863066_1015491068_n_large

They taking the hobbits to isengard

Tjobro!

Klassen har varit på någon grej som är som fångarna på fortet fast det hette fånarna på farmen, som va i säve! 
Det va faktist kul! kan inte förklara alla grenar men det va olika slags grenar som man tävlade i ;) Det va tre olika lag, Blå grön och röd! jag va blå :)  de gröna vann men bara för att alla lagen va så lika hela tiden fick vi dela på skatten :)
Vilken moppe är snyggast på riktigt? 
Baotian Sprint Moped -09
Baotian Angel
Baotian Diablo 2010 moped
Hahah jag och Amanda har inget liv! Vi sitter och lyssnar på helt weirda saker
Har snart lyssnat på den i 30 minuter! hahahah ;) they taking the hobbits to isengard haha

Ballerina

Tjobro!

Har varit hos Jonas idag! det va mysigt! han hade de bästa kakorna jag någonsin smakat typ!
Bellerina maränsviss! Jag trodde jag kommit till himlen, men insåg att de är bara människorna som är bättre på att göra kakor! Tycker alla borde smaka dom! Är helt kär i dom nu :)

regnig dag :)

Tjobro :) 

Har haft idrott ute i spöregnet det va faktist riktigt kul! I början va man lite usch ska vi ha idrott ute i detta vädret 
men det va faktist kul! Vi körde någon lek jag har svårt att komma ihåh namnet på! Men man stog i led en så skulle 
det andra laget ta sig förbi! I alla fall så stog jag i det sista ledet så kommer Daniel (en klasskompis från paralelklassen) Och kramar mig och lyfter upp mig så kan några från hans lag komma igenom och jag typ skriker
NEEEEJ DET ÄR FUSK!! DANIEL hahah aa så gjorde han det två gånger sen jag bah Akta er för jag är rena pansarvagnen! Så kommer Ebba och håller fast mig så ramlar jag bak i en vattenpöl med henne åvanpå mig och jag baa Ni fuskar medans massa sprang igenom! Och vattnet stömmar in i mina kläder efter som vi va på en gräsplan och det spöregna så hör jag de två idrott lärarana stå och gapskratta och klappar händerna och skriker BRA Martina,,Snacka om att offra sig för laget HAHA jag ba! sen så skrattar massa och en viss person "Han" stog och klappade händerna tillsammans med lärarna och vissa elever! Det va faktist lite kul :D 


Tumblr_m3spv8t5921rpo2ku_large

<3

Vänta inte på tiden.-Använd den
Vänta inte på kärleken.-Känn den
Vänta inte på pengar.-Tjäna dem
Vänta inte på en väg.-Hitta den
Vänta inte på möjligheten.-Skapa den
Gå inte för mindre.-Få ditt bästa
Jämför dig inte med andra.-Var unik
Beklaga inte tidigare fel.-Använd dessa
Älta inte misstag.-Lär av dem
Backa inte.-Gå runt
Stäng inte dina ögon.-Öppna ditt sinne
Kör inte ifrån livet.-Uppskatta och njut av det♥


fler meddelanden

Tjobro!

Har skickat meddelanden till flera mopar nu! En blå och vit va väldigt fin tycker jag sen även till denna 
moppen!
Baotian Angel
Va tycker ni om den? svara ärligt :)

..

Jag och min kanske framtida moppe?! 
haha hade tråkigt så målade i paint

tittat på moppe :)

Tjobro!

Kom precis hem efter att jag och Pappa åkte och tittade på en moppe idag! Den va hel snygg.. Och gick bäst! hördes knappt i fall man kan säga så :) den var fin och bara en repa jag kunde hitta som jag inte ens tänkte på förens hon sa det :) Men hon åer till Italien i morgon så jag ska höra av mig på söndag/måndag då hon kommer hem på söndag i fall jag vill ha den! sen va den väldigt stabil i fall man skulle köra någon! Lätt att använda sa hon och det tycker jag va bra :) Men ska se lite mer på blocket och så till söndag och kanske åka och titta på fler moppar så jag inte bara tar den utan att jag har att jämföra med :)


Sen vill jag till Amanda säga att jag är riktigt stolt över dig :D Det va jätte gulligt, Och när du berätta jag blev jätte glad för din skull.. Vi får prata mer om det i morgon på tyskan :)
Min fina tjej och jag

kanske dröm moppen? :)

Tycker ni jag ska sattsa på den här? :) 
Fick ju svar som lät väldigt bra, den är klass 1 moppe och är lättkörd och tre år gammal i bra skick!
Den är nära, min syster bor nära där! så hoppas att pappa ska komma hem och ringa dem om jag inte hittar någon annan moped men den verkar bra och den ser fin ut!
Va tycker ni? Eller ska jag leta vidare.

Pris: 6500
Baotian Sprint Moped -09

Skurit mig :((

Tjobro!

Har kommit hem från skolan! Satt och prata med Sara nu efter, haha gud hon sa en sån rolig sak va!
Har fått svar av mopederna nu eller inte av mopederna men dom som äger dom :) Och den röda värkades
mest seriös ska höra med pappa i fall jag ska skriva till den blå också för den är jag typ kär i!
Jag lyckades skura mig på ett staket! Runt fotbollsplan är det ju ett typ vitt staket och de hade skyltar som hänger på det med hjälp av plast saker och den plasten va vass så när jag satte mig på stacketet skar jag mig på hande så att man såg köttet ibörjan! Men jag klagade inte fast vi skulle kö dragkamp fast det gjorde oändligtont och det tyckte lärara va grymt haha aa?!


Har tvättat bort det mesta nu på handen men de ser fortfarande ut så här, fast det har längt lite och det är toppen :) Undrar hur jag lyckas
Jag har skuret mig på en lampa, en sked, papper, pennor och nu en plast grej -.-'
Igga bilden på mitt face :)

Stolt tjej :P

Tjobro

Jag är jätte stolt över mig själv faktist, Jag är alltid jätte rädd för att fråga saker! jag tycker det känns konstigt att
typ fråga vissa saker! Jag jag är hel grym! jag skrev till någon som hade en moppe och lät jätte smart haha
typ i fall det va en fyrtakt motor eller två takt? inte för att jag vet sånt men pappa satt ju brevid och sa va jag skulle skriva, Sen skrev jag till han med den svarta moppen och han typ kunde skicka bilder så att man kan få se om den är i bra skick :)


Hade tänkt att slå mig ner i min säng och se på film! Jag är väldans sugen på att se någon Hel grym film! 
Ska bara hitta någon! Kanske ska terminator for the first time.. dock är det fyran haha kanske kan vara bra att se de andra först men jag hittar de inte ;) 

Hjälp? :)

Tjobro!

Har varit med emelie idag! Awesome.. Hon klippte sig, skit fint blev det :)

Har en fråga som jag hade hoppats att ni skulle kunna hjälpa mig med en sak !
Hitta två bra moppar som också är billiga! Och den svarta moppen är en sån min syster har
haft och den har tydligen varit toppen sen den blå värkar också bra! Dock så är det negativ på båda
Den svarta är moppen har bara en google bild typ så jag ser inte kvaliten på den, men den blå
har privat bild men står i Uddevalla och Den svarta i Partille ! Va tycker ni? :)


båda är billiga 
EU moped 2003 Daelim S-Five
PGO Big Max 2005

till skolan

Tjobro alla solstrålar :)

Ska strax ner till busshållplatsen och åka till skolan! Besvikelsen när man vaknar och tror det är söndag och ligger kvar i sängen en stund till sedan hör väckarklockan :P
Hann halft göra klart Svenskan. Jag svara på alla frågar men jag vet inte om den sista grejen va till idag och jag hann ändå inte göra den för jag va mega trött :)  Hoppas i alla att de blir en bra start på veckan och att ni får en bra måndag också :)


Fick bli en snabb bild på mig! Puss och kram

jahopp ingen moppe?

Tjo!

Åhh blir så arg! varför kan det inte finnas någan BRA moppe som har bra PRIS! Inte någon jäkla moppe som
ser ut som en anka! De tyckte inte jag skulle ta den moppen jag ville ha för de kom på alla negativa saker
med det! 
och så skulle de visa massa moppar så klart retas de med! Skulle aldrig någonsin ta en sådan här mopped!
Hjälp mig istället...
Och när jag går in på rummet och säger att jag inte tänker ha någon moppe! kommer hon efter och säger att jag får a pengarna från sparkontot för de är ju mina pengar men att jag ska inte ta en china gre som går sönder efter 2 gånger!  och det är frihet att ha moppe så jag kan åka när jag vill och komma hem när jag vill!
Näää är sur nu!... Är det bara jag som stör mig på alla låtar när jag blir sur? Att jag sitter och mumlar till dom fast de är jätte bra och gör konstiga ljud? jag satt och sjung If i was you boyfirend BLABLABLA du är inte min pojkvän så vaddd! fast egentligen är det jätte bra .. Och till starships jag ba blabla starships blabla!!

Aja hann bara se hulken igår! haha jag typ dog av skratt för mig själv nör hulken får en spruta i ryggen och killen framför skriker som en tjej! haha egentligen skrattar man inte åt sånt men det gör jag :D Ska se I'm legend idag.
Så tar jag terminator i morgon istället :) nu måste jag göra svenska läxa jo men kul att jag inte riktigt vet vad där är och att den är till i morgon! men sånt händer :))

kalle i chokladfabriken

Tjobro! 

Sitter och tittar på Kalle i Chokladfabriken, Den va jätte länge sen jag såg den! Den går på kanal 9! 
Jag undrar i fall johnny depps tänder ser ut så som det gör i filmen eller och det är typ redigerat? :)
Dom va väldigt perfekta tänkte jag! och det borde dom inte vara om han äger en choklad fabrik
med vattenfall gjort av choklad? Hahah willys glasögon är väl ändå snygga? ni vet de stora vita
runda han har i början hahah jag tycker dom är skit lustiga!
Åhh vill ha den moppen jag la ut i förra inlägget! jag tycker den va skit snygg :)
Hahaha :') tänk om jag hade haft sånna

Vill ha moppe

Tjobro!

Satt och tittade på moppar så hittade jag en skit snygg som jag vill ha!
Det är den vita med oranga saker på! jag tycker den va ass nice i alla fall
och den är helt ny men frågan är om det är ett bra märke på den!
9900 kr för den! Om jag säljer Longboarden är det några tusen närmare
sen när mamma kommer hem från jobbet ska jag fråga hur sjuttan man ska få
ihop med pengarna såvidare jag inte tar från mitt sparkonto som jag inte egentligen
inte få ta ifrån förens jag är 18 år men va sjutton typ 8 tusen kan man väl ändå
få låna av sig själv? :) Det tycker jag..

Vad tycker ni va den snygg?
vill egentligen ha en blå men så såg jag denna sötisen så nu vet jag inte :)


Dynamic Tornado REA

movie night on my own

Tjobro!

Är lite stolt över mig själv nu faktist, hade tänkt att satta mig ner och titta på Hulken..
Har faktist aldrig sett den. Så idag nu i kväll hade jag tänk att vara normal och se på den!
Joel min bror tyckte jag va konstig för att jag typ är den ända i familjen som inte sett den!
Sen efter Hulken om jag orkar osv hade jag tänkt att se på Terminator, första gången där med
men problemet med att jag ska se terminator är att jag hittar inte de andra av den filmen så jag
går direkt till film 4! men det kanske inte gör så mycket? och om jag orkar en till film blir det nog
I am Legend :D Den filmen är Awesome.. Fast när hans hund dör är det så bubbland sorgligt.
Det känns mer när en hund dör i film en när en människa! Efter som människor typ pang poff WAAAR
död -.- typ hehe ! fast det är sorgligt i fall de dör i canser eller något! 
Det är lite kul i I am a legend när han ser Fred ute och börjar prata med skylt dockan

-What the hell are you doing out here Fred?
- Fred if you're real you better tell me, tell me right now!
(pang pang pang)
- Damn it Fred, damn it
haha okej det kanske inte är så roligt för er, men det tycker jag och min lilla syster! :)
film lista
1. 
2.
3.
Lite små roligt att de filmer jag typ alltid sätter på är action/ kill filmer.. inte dock för att det finns kill och tjej filmer. men jag ser ofta typ X-men,The lord of the ring osv istället för typ the notebook fast den är också bra! ni hajar..

Vill åka

Åhh hur coolt hade det inte varit att åka sånna här!
Hade dock inte vågar först men efter ett tag hade jag nog gjort det
eftersom jag älskar fart och äventyr 




You can't take me and trow me away!

I want a moment to be real, Wanna touch things I don't feel,
Wanna hold on and feel I belong. And how can the world want me
to change? They're the ones that stay the same. They don't know me
cause i'm not here!

And you see the things they never see, All you wanted I could be.
Now you know me And I'm not afraid.
And I want to tell you who I am, Can you help me be a man?
They can't break me as long as I know who I am.

bobby

Tjobro!

Har inte gjort mycket idag! Har tittat på Awkward som gått på MTV! Nice nice, Lille Bobby sov i mitt rum idag,
vi hade typ en brottningsmatch om vem som skulle få sängen! kan väl säga att ingen vann -.-' Eftersom när jag
vaknade låg både jag och han dö trötta i sängen... 
Vette sjuttan va jag ska hitta på för roligt idag, mer än titta på film osv

Fixat med bloggen (y)

Tjobro! 

Har fixat med bloggen nu som nu kanske ser! Annars tryck F5 :) 
Ska försöka i morgon eller lite senare i kväll att fixa kommentars rutan, Hittar ingen
video på youtube om hur man gör de :/ lite tråkigt! men får fortsätta leta!
Eller är det någon som vet hur man gör en sök liten sådan sak? :) 
Tror jag ska sälja min Longboard, Jag kommer inte kunna och min bror vill ha den så
kan ska nog få köpa den, Så kan jag spara till en mobbe! Låter det bra?
Blir så sur på mig själv va! Varför gjorde jag ingenting från första början, Mötet i trappan
kunde ha varit annorluna! Nu kan jag inte ens med att säga hej! :/ 
Hade jag bara tagit tag i mitt liv då kanske vi i allafall hade varit vänner nu? 
Nää gör aldrig som jag och skit i saka du igentligen verkligen vill.
Yeah, musik videon har kommit! Äntligen, tror den kom upp i går va? Aja bra va den i alla fall


grejar

Grejar med bloggen! Därför ser den så här ut just nu!

..

Känner mig så här ibland...


Amända

Tjobro!
Har varit med mega goingen idag.. Fattar inte riktigt att hon fortfarande går lös, det måste väl
vara lag på hur goo o glad man får vara? hon har passerat den lagen för länge sen. Hon är så 
Awesome att det bara skriker om det! 
Jag gick med henne hem så åkte vi till stallet och jag fick träffa hennes söta Libby! 
Han va hur söt som helst, och den lilla hunden de hade där, shit håll på att rodna så söt!
Amanda va i alla fall jätte duktig som alltid! Vi ska köra på soft dag i morgon, MJUKIS :D
När jag skulle åka hem gick vi ner till ner till vägen för att jag skulle bli hämtad ( tycker det va konstigt att jag
va tvungen att gå ner ) så satt vi och pratade om barn filmer haha gulligt asså, Vi ba har du sätt du vet den 
där med de små barnen som är som superhjältar! jaa det är klart! har du sett va heter den.. du vet vem var varför nu? ja det är ju klart haha så satt vi och fråga om vi sett de barn filmerna! 
Sen kom min bror och min andra bror i bilen och jag tyckte det va konstigt att inte pappa va med efter
som han bara övningkör en nej han hade fått körkort idag! Grattis Jonte, han typ tuttade på Amanda jätte
mycket så glad va han :)

saknad


knas

knasar mig med kameran..
but i'm still the best! :) 


weheartit

Today_i_caught_myself_smiling_for_no_reason_large
This_moment_is_just_another_story_someday_large
Tumblr_m3a2v5li5p1qg9kfqo1_500_large
Tumblr_m2kmom8doi1qazj2jo1_500_large

Fattigariddare

Tjobro!

Har varit i skolan och sånt idag, Nice!
Det är jätte härligt väder ute.. Mysigt värre.
Är grymt sugen på fattiga riddare så ska fråga mamma om jag skulle kunna få göra det :D låter som en bra ide tycker jag!
Orkade inte rotera bilden tyvärr men här är min grymt söta brorson Nathanael ♥

Börja med longboard kanske? haha

Tjobro!

Har varit uppe vid Hultasjön en liten stund förut med mina systrar och Bobby! det va Mysigt! 
Kommer ju på att vi ar ju tyska i morgon -.- Varför?! Orkar inte med henne(lärarn) hon
är så tyken :( Haha jag åkte longboard i Garaget! Det va ass kul.. Funderar på att kanske börja åka
Titta på videofilmer på Youtube och det såg ass kul ut hahah, Bara det att jag har ingen stans jag kan åka :/ 


Söta tjejer igår! Nathalie, Emelie och Amanda
Jag och bästisfestisarna :)


Festivalborgen va Awesome

Tjobro!

Detta kommer bli ett väldigt långt inlägg tror jag :)
Det va skit kul igår! Jag och Nathalie sprang runt som galningar i alla folkmassor och dansade, det va lite kul när hon stog och hoppade helt själv när de andra dansade något annat :) 
Jag lev asss chockad, det va en lotteri grej typ som de lottade ut en vinnare till olika grejer och aa därståt jag med min biljett med ett nummer på (jag hade 0343), så först vann någon några filmer sedan hade dom en grej till.. Och 
Va säger dom?!
-Vinnaren till denna Longboard är, nr 0343!
-Oh shit! :O
- MARTINA INGEMARSSON!! 
-jag? :S 
så fick de dra fram mig så jag kunde gå fram och hämta den på scen, det va lite pinsamt! :) 
Och nathalie ville ha den som va en siffra ifrån haha! Sen titta jag på prislappen den va värd 1299 så jag 
tjärna på det, jag köpte biljetten för 70:- och kommer med en longboard värd 1299:- hahah
Jag har inte ens tagit av den plasten :) 
Jag fick kramp när vi skulle skulle gå och lägga oss jag låg i sängen och pratade med Amanda sen börjar 
fick jag ass ont i benet jag ba jag har kraaaaammmppp!!!!! AJ AJ !! och hon bara gapskrattade -.-'

Basen och det där va hel grym, det kändes typ i hjärtat att det dunkade! 
Sen kom Kapten Röd och hade massa hel grymma låtar! vi stog nästan längst fram, men de som stog framför
mig va ganska långa så jag såg ju inget men som tur va så är han så lång att jag såg han! shit va Emelie va sött
hon hade ju för sjutton ingen röst efter det! sen så fick vi Autografer ,det va lite synd ändå att affisherna va slut så han fick skriva på våra biljetter men det va AWESOME :)sen tog vi kort  med han och Emelie ba jag ska aldrig tvätta denna tröjan :') Han va skit lång så han fick typ böja sig ner när jag skule ta kort med han, jag är 1,58 (kort 97:a haha)  han är väl typ 2,10 eller något!
Min kamera på mobilen suger som nu ser
Bilden är taggen av Emelie med sin Iphone



,

RSS 2.0